در راستای جلب اعتماد عمومی از بدو ورود موضوع بومی گزینی مدیران دستگاههای اجرایی، رشد و ارتقای جوان گرایی در اکثر پستهای مدیریتی استان با شعار دولت انقلابی و مردمی و جوان کردن مدیران استان که استمرار هم خواهد داشت
علیرضا قاسمی فرزاد در جمع خبرنگاران با اشاره به گزارشی از عملکرد یکساله خود از دهه فجر سال گذشته تاکنون در استان همدان اظهار داشت: سرلوحه دولت سیزدهم جلب اعتماد عمومی و بازسازی سرمایه اجتماعی در رأس امور بوده و تلاش شده تا با سفر به شهرستانها، پیگیری مسائل و مشکلات به صوت میدانی و حضوری به اشکال مختلف از جمله دیدارهای چهره به چهره با مردم و حضور مدیران در سامد، بازدیدهای سرزده در سطح شهر و غیره انجام گرفته است.
وی افزود: در راستای جلب اعتماد عمومی از بدو ورود موضوع بومی گزینی مدیران دستگاههای اجرایی، رشد و ارتقای جوان گرایی در اکثر پستهای مدیریتی استان با شعار دولت انقلابی و مردمی و جوان کردن مدیران استان که استمرار هم خواهد داشت و دولت در این راستا مردمیسازی حاکمیت را با انتصاب دستیار مردمی در کشور در دستور کار دارد و در استان ها هم دستیار مردمی سازی منتصب شد.
استاندار همدان با اشاره به رئوس اقدامات اساسی در سیاستهای دولت و برنامه ریزیهای استان ها بیان کرد: در بحث ایجاد اشتغال در حوزه کشاورزی و گردشگری، دانش بنیان کردن بخشهای مختلف، تامین زمین برای طرح نهضت ملی مسکن، مباحث تنظیم بازار، تکمیل زنجیره صادرات با اولویت محصولات با ارزش بالا، پیشتازی اقتصاد دانش بنیان، کاهش خام فروشی با هدف افزایش ارزش افزوده و غیره از جمله این اقدامات است که در راستای آن کارگروه های مختلف تشکیل شد
178 واحد راکد تولیدی از سال 1400 تا کنون احیا شد
قاسمی فرزاد عنوان کرد: کارگروه اقدام مشترک و تنظیم بازار را در 32 جلسه راه اندازی و 262 مصوبه با اولویت موضوعات نان و آرد داشتیم، موضوع نظارت بر قیمتها و راهاندازی بازارچههای مختلف در محلات که ادامهدار است، کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده 54 جلسه را برگزار و 290 مصوبه در آن به تصویب رسیده که 198 مورد از آن اجرایی شده و در این راستا در جایگاه پنجم کشور قرار داریم و از نظر شاخصهای کمی رتبه پنجم و از نظر شاخصهای کیفی در رتبه سوم کشور قرار داریم، در حوزه احیای واحدهای راکد تولیدی در استان در سال 1400 تا پایان همان سال 119 واحد تولیدی احیا و توسط خبرنگاران استان راستی آزمایی شد و از ابتدای امسال ابتدای آبان ماه نیز 59 واحد تولیدی احیا شده است.
استاندار همدان گفت: پیگیری اجرای طرح نهضت ملی مسکن که اکنون در 31 شهر تعیین تکلیف زمین انجام شده و در همدان نیز با توجه به وقفه 680 هکتاری و معارضینی که داشت زمین کنار گذاشته شد و در چندین نقطه اراضی در حال توافق هستیم ضمن اینکه شهر جدید حورا را در نظر داریم که نام دیگری برای آن انتخاب می شود. اقدام نهایی بحث تصویب این طرح در کمیسیون ماده 5 و تغییر اراضی که امروز جلسه آن برگزار و مورد تایید نهایی قرار میگیرد و اقدامات لازم برای کلنگ زنی انجام می شود بیش از 1200 هکتار اراضی متعلق به دولت است که در موضوع نهصت ملی مسکن استفاده می شود.
افتتاح و راه اندازی تصفیه خانه آب همدان در اسفندماه
قاسمی فرزاد اظهار داشت: تخصیص 7945 تن به شهرداری های استان تخصیص داده شده در آبرسانی در تابستان و اوایل پاییز مردم همدان مشقت های فراوانی را متحمل شدند و ابرپروژه تالوار که 17 سال بلا تکلیف مانده بود و 32 درصد پیشرفت فیزیکی داشت و اکنون چرخه آب تکمیل شده و تصفیه خانه نیز در حال انجام است و تجهیزات در حال نصب و کار در حال اتمام است و امیدواریم در اسفندماه راه اندازی و افتتاح پروژه تصفیه خانه را داشته باشیم.
پروژه انتقال آب از تالوار به همدان 1300 میلیارد تومان هزینه داشت
وی بیان کرد: در راستای مدیریت آب، کشاورزان همدانی با پویش نذر آب 72 حلقه چاه آب را در اختیار ما گذاشتند و همزمان اقدام به حفر 30 چاه پدافندی در حال انجام بود که تجهیز و به شبکه متصل شدند. بحث خط پدافندی در کمترین زمان ممکن به طول 17 کیلومتر انجام شد و 68 درصد باقی مانده که خط انتقال و تصفیه خانه بود برآورد شده بود تا 36 ماه زمان نیاز دارد ولی با حمایت دولت و انسجام در استان از اردیبهشت ماه تا مهر ماه این اقدام انجام گرفت و فعلا 400 لیتر را انتقال و قدرت تصفیه خانه بهشتی 600 لیتر بر ثانیه انتقال داده می شود تا تصفیه خانه مهاجران تکمیل شود است و قدرت تصفیه در تصفیه خانه مهاجران به 1600 لیتر بر ثانیه در اردیبهشت ماه سال آینده میرسد و قدرت تصفیه پروژه تالوار در نهایت به1800 لیتر بر ثانیه میرسد، تاکنون بیش از 1300 میلیارد تومان تا کنون هزینه شده است و مبالغ اعتبارات مورد نیاز به سرعت در حال تآمین است.
استاندار همدان اظهار ذاشت: 81 درصد جمعیت استان همدان بیمه شدگان دو صندوق روستاییان و سلامت همگانی قاسمی فرزاد به بخش سلامت در دولت سیزدهم و اقدامات انجام گرفته اشاره کرد و افزود: آقای رئیسی زمانی دولت را تحویل گرفت که روزانه بیش از 700 نفر فوتی کرونا داشتیم و با اقدامات دولت اکنون روزها و هفته های متوالی و ماههاست که فوتی نداریم در حالی که کشورهای پیشرفته دنیا تا 700 کشته در روز داشته و دارند، اقدامات دولت سلامت محور است و اکنون افراد تحت پوشش بیمه سلامت در استان 60 درصد است که در صندوق بیمه روستاییان بیش از 615 هزار نفر و در صندوق سلامت بیمه همگانی نیز تعداد 228 هزار و 693 نفر زیر پوشش رایگان بیمه سلامت قرار دارند.
وی افزود: 81 درصد جمعیت استان همدان بیمه شدگان دو صندوق یعنی 844 هزار نفر به شکل رایگان هستند، اجرای نسخه نویسی الکترونیکی، اجرای طرح نظام ارجاع به پزشک خانواده در استان، خدمات بیمه سلامت به بیماران خاص که دولت 5 هزار میلیارد تومان به این منظور برای بیماران صعب العلاج اختصاص داد.
استاندار همدان گفت: 881 قرارداد بیمه سلامت همگانی منعقد شده است، در موضوع تامین خدمات بیمهای درمانی، نازایی و ناباروری، زوجین نابارور میتوانند تا سن 49 سالگی و تا سه دوره درمانی از خدمات درمانی بیمهای بهره مند شوند و افراد زیر پوشش بیمه تا 10 درصد هزینهها را پرداخت و 90 درصد هزینه ها را بیمه پرداخت می کند که از ابتدای سال تا کنون تعداد 587 زوج نابارور از این خدمات استفاده کردهاند.
970 هکتار اراضی گلخانه ای تا سه سال آینده در همدان ایجاد می شود
قاسمی فرزاد با اشاره به اقدامات انجام گرفته در بخش کشاورزی تصریح کرد: در بخش فعالیتهای جهاد کشاورزی نیز ضمن راه اندازی نخستین پردیس فناوری و نوآوری کشاورزی، تشکیل 13 شرکت دانش بنیان فناور در بخش کشاورزی، نخستین استانی بودیم که طرح الگوی کشت مورد رونمایی قرار گرفت، توسعه همکاری جهاد با مراکز علمی، کسب رتبه برتر کشوری در حوزه خاک و نمایشگاه گیاهان دارویی، کسب رتبه اول در 19 رشته و کسب 54 رتبه علمی در حوزه کشاورزی، ایجاد 13 سایت تولید محصول سالم و غیره از کارهای انجام گرفته در این بخش است.
وی افزود: در بخش تغییر کاربری به گلحانه ای در 15 سال گذشته 200 هکتار اراضی گلخانه داشتیم ولی امسال تا کنون 150 هکتار تغییر کاربری داده شده است و الباقی نیز تا پایان سال انجام میشود. در کشت گلخانهای و تغییر الگوی کشت بنا داریم تا ظرف سه سال از 200 هکتار به 970 هکتار ارتقا دهیم چرا که تولیدات ما در گلخانهها 4 فصل است از پرت آب جلوگیری، بهره وری را افزایش میدهد و آسیب کمتری به خاک وارد میکند.
956 پروژه با اعتبار 3500 میلیارد تومانی افتتحاح میشود
استاندار همدان با اشاره به افتتاح پروژههای استان بیان کرد: سال گذشته در هفته دولت 530 پروژه افتتاح و 64 پروژه کلنگ زنی شد که اعتبار پروژههای افتتاحی 1046 میلیارد تومان و کلنگزنیها نیز 157 میلیارد تومان بود، در دهه فجر سال گذشته نیز499 پروژه را افتتاح با 1774 میلیارد تومان افتتاح و 63 پروژه با 382 میلیارد تومان اعتبار کلنگ زنی شد.
وی افزود: در سال 1401 تعداد 725 پروژه با اعتبار 3449 میلیارد تومان افتتاح و 154 پروژه با اعتبار 460 میلیارد تومان کلنگ زنی شد و دهه فجر امسال 956 پروژه با اعتباری قریب به 3500 میلیارد تومان و 150 پروژه با اعتباری بالغ بر 852 میلیارد تومان کلنگ زنی می شود که مجموع پروژههای افتتاحی و کلنگزنی دولت سیزدهم برابر با سه هزار و 141 پروژه با اعتباری معاول 11 هزار و 622 میلیارد تومان است.
استاندار همدان با اشاره به سرمایه گذاری خارجی در استان گفت: در 6 ماهه دوم سال گذشته سه فقره سرمایهگذاری خارجی در چهار پروژه در رزن و تویسرکان در حوزههای صنعت، قطعهسازی و صنایع تبدیلی کشاورزی داشتیم که در 9 ماهه امسال نیز هفت فقره انجام شده که میتوان گفت 10 فقره سرمایهگذاری خارجی داشتیم که یک مورد 7.8 میلیون دلار و یک مورد هم 7.8 دهم و یک مورد نیز1.6 دهم میلیون دلار بوده است.
قاسمی فرزاد با بیان اینکه به امید خدا برنامه های دهه فجر را هر روز در یک شهرستان برگزار میکنیم افزود: امیدواریم این اقدامات یاس و ناامیدی را بیش از پیش برای دشمنان در پی داشته باشد. هر ترفندی را که دشمن در اتفاقات اخیر برای از بین بردن حجاب در کشور انجام داد با پایداری و پایمردی مردم و جوانان بر هم ریخت. هیچ تحصنی را در بخش های مختلف شاهد نبودیم و توطئه های دشمنان خنثی شد.